
- Egilea: Oriol Balaguer / Jon Sarabia
- ISBN: 978-84-08-15127-2
- EAN: 9788408151272
- Argitaletxea: PLANETA GASTRO
- Bilduma: PASTELERIA Y POSTRES
- Hizkuntza: Gaztelania
- Edizio urtea: 2016
- Formatua: AZAL GOGORRA
- Orri kopurua: 208
- Neurria: 255x190
STOCKEAN Artikulua stock-ean. Artikulu hau eskuragarri dago elkar.eus gunean. Stock-ean dauden artikuluak 48 orduko epea (lan egunetan) amaitu aurretik ateratzen dira biltegitik. Entrega-epea aldatu egingo da bidalketa moduaren eta eskaera herriaren arabera.
Las mejores recetas dulces de Oriol Balaguer para hacer en casa, tanto para expertos como aficionados
Este libro es un manual básico para aficionados, técnico pero a la vez accesible y práctico, con recetas de pastelería para hacer en casa. Incluye una base técnica didáctica y un amplio recetario (60 recetas aproximadamente), adaptado a un nivel básico, para aprender a preparar de manera artesana pasteles y tartas, bizcochos, bollería, crepes y gofres, chocolates, petit fours, pan, productos sin azúcar y otras delicias.