elkar
Bilaketa
Aurreratua
 
Itxi
Posta elektronikoa:
L.O.P.D. politika

Liburuak  »  aisia  »  gastronomía
ciencias de la gastronomia - teoria y metodo - Almudena Villegas Becerril
ciencias de la gastronomia - teoria y metodo
  • ISBN: 978-84-17797-32-4
  • EAN: 9788417797324
  • Argitaletxea: ALMUZARA
  • Bilduma: GASTRONOMIA
  • Hizkuntza: Gaztelania
  • Edizio urtea: 2019
  • Formatua: RUSTIKA
  • Orri kopurua: 128
  • Neurria: 220x145

1-3 astean

15,95 €

elkar txartela 15,15 €

Saskiratu saskiratu

Bidalketa gastuak ?

DOAN elkar dendetan

ETXEAN DOAN 49€tik gora

Sinopsia
La gastronomía necesita un cambio tal y cómo la conocemos en la actualidad. Ha prosperado extraordinariamente en diferentes sentidos, mucho más de lo que hubiéramos podido imaginar, con infinidad de trayectorias distintas, y algunas de ellas notables.

BIDALKETAK DOAN

  • elkar liburu-dendetan
  • etxean 49€-tik aurrera (soilik penintsulan)

ITZULKETA

  • Gehienez 15 egun (jasotzen denetik)
  • Itzulketa bideak: elkar liburu-dendetan, biltegira bidali (Haizpea industriagunea 1, 20150 Aduna).
© 1998-2024 elkar liburu denda
X