elkar
Bilaketa
Aurreratua
 
Itxi
Posta elektronikoa:
L.O.P.D. politika

Liburuak  »  aisia  »  gastronomía
curso de cocina profesional ii - Manuel Garces Blanco
curso de cocina profesional ii
  • ISBN: 978-84-283-1842-6
  • EAN: 9788428318426
  • Argitaletxea: PARANINFO S.A.
  • Bilduma: HOSTELERIA Y TURISMO
  • Hizkuntza: Gaztelania
  • Edizio urtea: 1991
  • Formatua: RUSTIKA
  • Orri kopurua: 252
  • Neurria: 240x170x17

1-3 astean

22,40 €

elkar txartela 21,28 €

Saskiratu saskiratu

Bidalketa gastuak ?

DOAN elkar dendetan

ETXEAN DOAN 49€tik gora

Sinopsia
Este segundo tomo abarca las especialidades culinarias que deben abonar las cualidades del cocinero experto. Se ha ceñido a los programas que se imparten en las Escuelas Oficiales de forma que sirva de texto auxiliar en estos cursos y de actualización y aprendizaje para el profesional.

BIDALKETAK DOAN

  • elkar liburu-dendetan
  • etxean 49€-tik aurrera (soilik penintsulan)

ITZULKETA

  • Gehienez 15 egun (jasotzen denetik)
  • Itzulketa bideak: elkar liburu-dendetan, biltegira bidali (Haizpea Poligonoa 1, 20150 Aduna).
© 1998-2023 elkar liburu denda
X