la escuela de pasteleria - le cordon bleu
- Egilea: Aa. Vv.
- ISBN: 978-84-18100-81-9
- EAN: 9788418100819
- Argitaletxea: LAROUSSE
- Bilduma: GASTRONOMIA
- Hizkuntza: Gaztelania
- Edizio urtea: 2020
- Formatua: AZAL GOGORRA
- Orri kopurua: 512
- Neurria: 280x230x45
STOCKEAN Artikulua stock-ean. Artikulu hau eskuragarri dago elkar.eus gunean. Stock-ean dauden artikuluak 48 orduko epea (lan egunetan) amaitu aurretik ateratzen dira biltegitik. Entrega-epea aldatu egingo da bidalketa moduaren eta eskaera herriaren arabera.
Sinopsia
Los chefs del Institut Le Cordon Bleu presentan más de 100 recetas de pastelería, ilustradas paso a paso.
Segunda edición de una obra excepcional, con una gran variedad de propuestas, desde las elaboraciones clásicas hasta recetas para hacer en casa siguiendo los consejos de auténticos maestros de la repostería.
Con cientos de fotografías, numerosos trucos y unas explicaciones detalladas, este recetario está llamado a convertirse en un clásico, enriquecido por una presentación tan elegante como atractiva.
Bilduma bereko produktuak
elkar txartela 23,70 €
elkar txartela 37,95 €
elkar txartela 42,70 €
elkar txartela 37,95 €