itsasoko sukaldaritza - arraiak eta itsaskiak
- Egilea: Batzuk
- ISBN: 978-84-9843-452-1
- EAN: 9788498434521
- Argitaletxea: TTARTTALO
- Bilduma: SUKALDEA
- Hizkuntza: Euskara
- Edizio urtea: 2013
- Formatua: RUSTIKA
- Neurria: 240x170x9
STOCKEAN Artikulua stock-ean. Artikulu hau eskuragarri dago elkar.eus gunean. Stock-ean dauden artikuluak 48 orduko epea (lan egunetan) amaitu aurretik ateratzen dira biltegitik. Entrega-epea aldatu egingo da bidalketa moduaren eta eskaera herriaren arabera.
Sinopsia
Itsasoko sukaldaritza liburuan betiko euskal sukaldaritzako arrain eta itsaskien errezeta aukera zabal eta ugaria bildu dugu. Sukalderako proposamen sorta honetan gure-gureak diren bakailaoa pil-pil erara, marmitakoa, txipiroiak edota txangurro betea daude. Baina, euskal sukaldaritzako errezeta bikain hauekin batera, itsasoko jakiak prestatzeko modu berriak ere agertzen dira: antxoak lasagna erara, hegaluzea piperrada karraskatsuarekin, olagarroa curryarekin eta beste hainbat kutixia. Betiko sukaldaritza eta sukaldaritza berria errezeta liburu batean bat eginik.
Bilduma bereko produktuak
elkar txartela 15,20 €