elkar
Bilaketa
Aurreratua
 
Itxi
Posta elektronikoa:
L.O.P.D. politika

Liburuak  »  zientziak  »  zientzia aplikatuak  »  nekazaritza  »  nekazaritza dibulgazioko eskuliburuak
la carne y los productos carnicos - composicion y caracteristicas. el consumo de carne en el mundo - Antonio Madrid Vicente
la carne y los productos carnicos - composicion y caracteristicas. el consumo de carne en el mundo
  • ISBN: 978-84-127747-3-3
  • EAN: 9788412774733
  • Argitaletxea: ANTONIO MADRID VICENTE EDITOR
  • Hizkuntza: Gaztelania
  • Edizio urtea: 2023
  • Formatua: RUSTIKA
  • Orri kopurua: 112
  • Neurria: 234x170x25

STOCKEAN Artikulua stock-ean. Artikulu hau eskuragarri dago elkar.eus gunean. Stock-ean dauden artikuluak 48 orduko epea (lan egunetan) amaitu aurretik ateratzen dira biltegitik. Entrega-epea aldatu egingo da bidalketa moduaren eta eskaera herriaren arabera.

16,00 €

elkar txartela 15,20 €

Saskiratu saskiratu

Bidalketa gastuak ?

DOAN elkar dendetan

ETXEAN DOAN 49€tik gora

Sinopsia
Este libro consta de tres partes: 1ª parte. TEORICA. Se presentan los conocimientos más actuales relativos a la carne y los productos cárnicos, su composición, propiedades, su valor nutritivo, etc. 2ªparte. Se estudia el consumo de carne en el mundo, con especial énfasis en España. 3ª parte. Dedicada a la práctica, con unos ejercicios y casos prácticos y sus correspondientes soluciones. Esto puede ayudar mucho en cursos de formación sobre esta materia.

BIDALKETAK DOAN

  • elkar liburu-dendetan
  • etxean 49€-tik aurrera (soilik penintsulan)

ITZULKETA

  • Gehienez 15 egun (jasotzen denetik)
  • Itzulketa bideak: elkar liburu-dendetan, biltegira bidali (Haizpea industriagunea 1, 20150 Aduna).
© 1998-2024 elkar liburu denda
X